AART T 12 A - SERIA NOUA 2018
Modelul Aart T 12 A este o boxa activa multifuncționala cu două căi de înaltă performanță, bi-amplificata, echipata cu DSP, proiectata pentru aplicații portabile profesionale și pentru instalații care necesită un sunet suprem si performanță dintr-o singură incintă.
Cu un model de acoperire de 90° x 60°, acesta combină capacitatea foarte mare de ieșire cu un sunet excelent performanță și impact.

Aart T 12 A

AART T 12 A – SERIA NOUA 2018 este un difuzor multifuncțional cu două căi, de înaltă performanță, concepute pentru aplicații și instalații portabile profesionale, obtinand un sunetul final extrem de performant dintr-o singură boxa. Cu un model de acoperire de 90 ° H x 60 ° V combină capacitatea de ieșire foarte mare cu un sunet excelent performanță și impact.

Dispune de o unitate puternică de transmisie cu frecvență joasă de 12 “/ 3” (75 mm), și un driver de compresie HF de ieșire de 1 “(25 mm), cu o bobină de voce de 1,75” pentru un răspuns extins de frecvență înaltă.
Amplificatorul integrat de înaltă performanță de clasă D cu 2 canale, cu DSP integrat cu 2 canale, oferă excelente dinamic și excelentă. Cele 4 presetări DSP și intrarea – ieșire clar aranjate secțiunea permite o flexibilitate ridicată a aplicațiilor.
Tabelul versatil T 12 A se potrivește aplicațiilor de vorbire și muzică ca și difuzor autonom sau difuzor MF / HF în sistemele de armare a sunetului.

AART T 12 A – SERIA NOUA 2018 – Caracteristici cheie:

> Performanță de înaltă clasă într-un design compact
> Modul de putere bi-amplificat de clasa D
> Directivitate rotativă, constantă 90 ° x 60 °
> Orientare verticală și orizontală
> 4 presetări DSP
> Limitator cu bandă dublă
> Două intrări cu control de nivel, jack XLR / 6.3 Combo, unul cu comutator MIC / LINE și cu de înaltă rezoluție microfon pre-amplificatoare (în modul MIC)
> Comutator linie
> Este posibilă funcționarea principală și a monitorului
> Inserții M8 pentru opțiuni de montare flexibile
> Greutate de numai 16 kg
> Muzică live
> Baruri și restaurante
> Cluburi de noapte
> Monitorizarea etapelor
> Evenimente corporative AV și conferințe

Recomandat cu subs: SUB 15 A, SUB 18 A, aart 15 Sub, aart 18 Sub

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul nostru web sau contactați-ne.

Related Posts

Leave a comment

Call Now Button